fbpx

Testimoni

Boleh tengok review dari customer yang pernah membeli Produk Tumisan Bonda. Macam-macam yang mereka komen selepas merasa sendiri betapa mudahnya memasak dengan menggunakan Pes Tumisan Bonda seperti

  • rasanya yang betul2 sedap
  • rasa hampir sama dengan masakan ibu
  • super sedap
  • sangat berbaloi beli
  • bau sup sedap
  • kasi 10 bintang
  • banyak kali repeat
  • mudah masak. tinggal tambah air
  • macam mee udang penang
  • kari mamak terbaik
  • suka sangat dengan rendang
  • repeat banyak kali sampai tak boleh nak kira
  • sedap sangat, sekejap aje dah habis
  • anak2 berselera makan
  • kerja memasak jadi senang
  • senang dimasak bagi yang sibuk bertugas
  • menepati selera asli
  • sebelum ni tak makan asam pedas, lepas rasa pes asam pedas terus suka
  • masak lemak da best
  • senang nak masak
  • rendang memang A
  • serius sedap dan kena dengan tekak sekeluarga
  • pes mabeles
  • kuah pekat
  • sedap boleh buat nangis
  • sangat mudah dan sedap. tak rugi beli banyak
  • cukup rasa
  • pes yang tak pernah mengecewakan. kerja didapur jadi senang
  • oden yang sedap. tak payah pergi f****y m**t.
  • murah kaw2
  • tak payah tambah apa2 sebab dah sedap
  • oden betul2 sedap, kuah pekat, merah, cukup rasa dan tak menyesal beli.
  • masyaAllah kari mamak memang sedap
  • kari mamak dan rendang sedap ya amat
  • masak lemak rasa asli
  • pes asam pedas paling lengkap. siap ada daun cenohom
  • rasa macam dekat hotel
  • jimat masa memasak
  • tak pandang pes jenama lain. (opss.. bukan kami kata yea. ni dari customer feedback. boleh check dibawah)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Saya Nak Beli Pes