fbpx

Testimoni

81 / 100

Boleh tengok review dari customer yang pernah membeli Produk Tumisan Bonda.

Macam-macam yang mereka komen selepas merasa sendiri betapa mudahnya memasak dengan menggunakan Pes Tumisan Bonda.
Kalau rajin nak tengok sendiri screenshot, boleh scroll dibawah sekali.

Testimoni dari pelanggan Shopee

  • rasanya yang betul2 sedap
  • rasa hampir sama dengan masakan ibu
  • super sedap
  • sangat berbaloi beli
  • bau sup sedap
  • kasi 10 bintang
  • banyak kali repeat
  • mudah masak. tinggal tambah air
  • macam mee udang penang
  • kari mamak terbaik
  • suka sangat dengan rendang
  • repeat banyak kali sampai tak boleh nak kira
  • sedap sangat, sekejap aje dah habis
  • anak2 berselera makan
  • kerja memasak jadi senang
  • senang dimasak bagi yang sibuk bertugas
  • menepati selera asli
  • sebelum ni tak makan asam pedas, lepas rasa pes asam pedas terus suka
  • masak lemak da best
  • senang nak masak
  • rendang memang A
  • serius sedap dan kena dengan tekak sekeluarga
  • pes mabeles
  • kuah pekat
  • sedap boleh buat nangis
  • sangat mudah dan sedap. tak rugi beli banyak
  • cukup rasa
  • pes yang tak pernah mengecewakan. kerja didapur jadi senang
  • oden yang sedap. tak payah pergi f****y m**t.
  • murah kaw2
  • tak payah tambah apa2 sebab dah sedap
  • oden betul2 sedap, kuah pekat, merah, cukup rasa dan tak menyesal beli.
  • masyaAllah kari mamak memang sedap
  • kari mamak dan rendang sedap ya amat
  • masak lemak rasa asli
  • pes asam pedas paling lengkap. siap ada daun cenohom
  • rasa macam dekat hotel
  • jimat masa memasak
  • tak pandang pes jenama lain. (opss.. bukan kami kata yea. ni dari customer feedback. boleh check dibawah)

Apa lagi cik abang dan cik kak? Teringin nak beli? Boleh dapatkan produk kami di Shopee dan juga EJEN kami diseluruh Malaysia.

Bagi sesiapa nak ada pendapatan tambahan boleh hubungi dan whatsapp kami di 0128069100

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Saya Nak Beli Pes